Dostava preko Wolta, Pauza.hr ili osobno preuzimanje

Dobrodošli na web stranicu Restorana Rustica Pula

U zadnjih 10 godina, specijalizirali smo se u jelima s roštilja, tjesteninama i ostalim specijalitetima koja možete vidjeti u našem jelovniku. Izrazito smo ponosni jer ste prepoznali naš trud i kvalitetu. Sami meljemo meso, biramo začine i proizvodimo sve specijalitete unutar restorana. Konstantno smišljamo nova jela tako da ćemo Vas iznenaditi svaki put kada dođete do nas! Vrlo često su svi stolovi puni i rezervirani te smo zbog toga napravili i dostavu te online naručivanje. Mega Rustica i Leteće daske su nešto u čemu smo uvijek prvi i posebni! Tako možete naručiti pljeskavicu od 3 ili 5 kg, rolani batak od 1 kg, Leteće daske BIG BOSS i Geronimoooo! Svih naših 40 djelatnika dočekat će Vas sa smiješkom te se potruditi koliko god je to moguće, da Vaš dolazak ostane u nezaboravnom sjećanju!

Najpoznatiji smo po našem roštilju na drveni ugljen koji nikog ne ostavlja ravnodušnim! Gurmanska pljeskavica, rolana vješalica, ćufte, ćevapi u lepinji, plata kuhara, rolani batak samo su neka od naših jela kojih se gosti ne mogu nikako zasiti. Kako smo sami smislili sve te recepte i sami radimo sve te specijalitete izrazito smo na to ponosni! Vjerujemo kako je okus još bolji kada se hrana servira na drvenim platama te u dobrom društvu!

Gosti o nama

Vaša narudžba je zaprimljena

Vaša poruka je poslana

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više